Villkor MMC-Kortet »

Ansökan »

 

Kundtjänst

Tel: 08-695 17 53

MMC-Kortet – bekvämare för dig som kör Mitsubishi

MMC-Kortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. MMC-Kortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Mitsubishiägare.

Med ett MMC-Kort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett MMC-Kort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt MMC-Kort.
Kort sagt, vi vill att Mitsubishiägare ska ha det lite bättre!

Poäng på alla inköp.

Varje gång du betalar med MMC-Kortet så samlar du poäng. Du kan använda dina poäng som betalning vid service, reparation eller när du köper tillbehör hos oss på Mitsubishi. Du får 1 poäng per krona som du handlar för. När du har samlat ihop 5.000 poäng aktiveras en bonuscheck direkt på ditt kort som sedan dras av automatiskt när du gör ditt nästa köp hos Mitsubishi Motors.

Delbetala räntefritt hos Mitsubishi Motors.

4 månaders räntefri delbetalning när du servar eller köper tillbehör för över 1 500 kr hos oss och betalar med ditt MMC-Kort. På alla övriga inköp har du upp till 55 dagars räntefri kredit. Du kan också välja att delbetala i din egen takt.

Servicecheck.

När du gör en service hos oss för över 1 800 kr och betalar med ditt MMC-Kort så skickar vi dig en servicecheck på 200 kr till din nästa service.

Ingen årsavgift.

Det kostar inget att skaffa MMC-Kortet och du betalar inte heller någon årsavgift.

Upp till 50.000 kr i kredit.

Du väljer själv vilket belopp som känns bra för dig och du kan när som helst ansöka om ändrad kreditgräns på Mina Sidor.

Förmånlig reseförsäkring.

Betala minst 75 % av resans kostnad med ditt MMC-Kort så ingår en reseförsäkring.

Drivmedelsrabatt hos Preem.

På Preems bemannade stationer får du för närvarande 15 öre per liter i rabatt när du betalar med ditt MMC-Kort.

Allt på ett ställe.

På Mina Sidor på www.mmckortet.se ser du alla dina transaktioner, aktuellt poängsaldo och erbjudanden.